“My Princess Cuties”

Awak ni.. pandai melawak laa...

Biasalah... Tengok-tengok orang laa

Kenapa awak takde kekasih sedangkan awak ni Handsome dan pandai melawak..??

Saye pilih perempuan sempurna...

Oh... Seperti Jiyeon ke???

Taklaa... adelah seseorang tu... Die tu comel, baik hati dan pandai...

Oh.... Esok kita jumpa lagi... kat Universiti of Art, Seoul Korea.. ok..

Kan kite belajar kat sane... Apelah awak nie...

Saye lupe...

Saye hantar awak balik...

Bye.. Esok kie jumpa lagi...

*melambai-lambai* Bye!

Akak dating ekk???

Mane ade... Outting je.. Tak boleh?? atau adik jealous kat akak??

Mane ade...!!!

Habistuu... kenape tanye pelik-pelik kat akak??

Saje-saje...

Sudahlah.. akak penat niee.. nak mandi pastu dinner sama family and study and sleep.. Bye!

Macam-macam karenah kakakku ini..

12/1/2013: My diary. sebenarnya aku sangat suka kat Daniel, but nak buat macam mana. Die tak suke kat aku. so aku ambil tak peduli. Tapi, rase kecil hatilah. Ok Good Night! I wanna get some rest..

Tomorrow morning...

Fuh! Segarnya selepas mandi...

Wow! My favourite meal!!!

Ya.. Mama buat ni khas untuk anak mama yang comel ni.. kerana dapat masuk Universiti Art, Seoul Korea...

Thanks mama!

Tapi ingat! Belajar bersunguh-sungguh..

Yes, ma'am!

Dah, cepat sarapan..

Mama saya nak pegi dulu.. Annyeonghigaseo!

Wah.. ceria nampak..

Mestilaa... Jom.. nanti lambat pula..

Di Universiti Art Seoul Korea...

Jom masuk kelas..

Ok

Kelas Pelangi

Awak berdua kekasih ke??

Eh??? Apelah awak ni, Jiyeon.. Mane ade...

Lebih baik awak cakap awak suke kat die.. nanti dikebas orang pule..

Saye nak... tapi...

Tapi ape??

Nanti kite berbual lagi..

Mesti tinggalkan saye sorang..

kesunyian ke??? kalau kesunyian saye boleh temankan awak...

Uh? awak buat saye terkejut je...

Ye.. saye memang kesunyian..

Ala.. kesiannye.. kalaulah saye jadi teman lelaki awak.. mungkin awak bahagia sekarang...

Ape maksud awak??

Urm.. Sudikah awak jadi princess dalam seumur hidup saye???

*Senyum malu* Ok.. now you're are my Prince in my life.. ^_^

*hp berdering..*

Message from Daniel: Jumpa saya di taman bunga Seoul... Pukul 4:30p.m.

Eh..?? Takpelah.. nanti aku jumpa kau disana...

Riiiinggg!!! Habis Waktu belajar.. Masa untuk balik..

Pergi taman bunga....

Eh... mane die ni...

Hi!

Oh HI!

Hm... Awak....

Ya??

Saya nak cakap yang saya ni jatuh hati kat awak.. dari first time kite berjumpa.... Awaklah yang saya maksudkan.. Comel, baik hati dan pandai... selain tuu, awak pandai jaga hati kawan...

Can you be my Princess Cuties, my Cuties???

of course yes!

pertama kalinya saya berjumpa dengan awak.. saye pun ade hati dengan awak.. tapi saye takut nak bagi tahu yang saye suke kat awak.. tapi awaklah my lover sekarang... ^^

Haha!... Saye nak bawa awak bersiar-siar di sekitar taman ni...

*pegang tangan Sohee *

Selepa 5 tahun mereka belajar di Unimas Art Seoul Korea...

Mereka berjaya dalam peperiksaan.. dan mereka untuk mengutuskan mereka mahu bertunang... ^_^

Beberapa tahun kemudian ... mereka berkahwin...

Dan adik kepada Sohee, Sohae, menjadi saintis cilik pada masa hadapan... Selain tu....

Sohee dapat adik baru yang bernama Sohyeong dan Sohyung..

Sohyeong ni.. perangainya ada pelik sikit... Kadang-kadang jadi kanak-kanak riang dan ....

boleh jadi pemarah....

Sohyung pula... seorang yang pandai.. Cantik... tapi.. masalahnya..

die suke lelaki handsome atau cute seperti gambar yang ditunjukan tu... kalau die tengok lelaki yang cute ...

Huh?! COMELNYA!!!

Hi..

Hi jugak...

Tetapi kalau lelaki tak handsome...

Hi..

....

Macamtulah sikapnya...

Jadi berakhirlah ceritanya disini...

B
e
f
p
q
r
s
K
O
Keyboard Shortcuts
  • J Next page
  • K Previous page
  • [ First page
  • ] Last page
  • E Enable/disable bubble animation
  • 0 Manual page turning
  • 1 Slow page turning
  • 2 Normal page turning
  • 3 Fast page turning
  • P Start/stop auto page turning
  • ? Show keyboard shortcuts
Play Again
More Stories
Posted at 2013/01/13 00:58 Viewed 12 times

Comments

Login to Write your comment
ダンジョンに出会いを求めるのは間違っているだろうか (GA文庫) 転生少女の履歴書 7 (ヒーロー文庫) ダンジョンに出会いを求めるのは間違っているだろうか14 (GA文庫)